Kurum Adı : Birlik İlkokulu
WEB Adresi : http://birlikio.meb.k12.tr
Adres : CEMİL MERİÇ MAH.AHMET CEVDET PAŞA CAD SAYGIN SOK. NO9 ÜMRANİYE/İSTANBUL

VİZYON
Vizyonumuz Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak.

MİSYON
Misyonumuz Atatürk`ü sadece bir lider olarak tanımaktan öte, onun düşünce ve felsefesini özümseyen,Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, araştıran, üretken bir gençlik, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmektir.

BAŞARILAR
Dem Dershanesinin düzenlemiş olduğu matematik olimpiyatlarında Öğrencilerimiz Ekin KOÇ 1. ve Dilara ARAS 4. olmuşlardır, Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz. “İngilizce-Fen ve Teknoloji-Matematik Yeterlilik Olimpiyatı” nda Ekin KOÇ 1. Olmuştur

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli :
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ